About Ozmonda – Ozmondáról röviden

Jópár éve már, hogy kalandként belevágtam a kalapos szakmába. Szerencsémnek és kitartásomnak köszönhetően az ország legjobb kalaposmesteréhez, Várhegyi Évához kerültem. Értő kezei alatt a kíváncsiság szerelemmé nemesült, ami mellett azóta kitartok! Ám mindenképp meg kell említenem két mesteremet, akik igen nagy hatással voltak mind a vizuális világomra, mind a technikai tudásomra. Kolonits Péter festőművész, még diák éveim alatt vett szárnyai alá, valamint Orbán Katalin, Faenzai nagydíjas, Ferenczy-díjas keramikus művész, aki az Iparművészetin eltöltött éveimet varázsolta el a világaival!

Nagyon fontos számomra, számunkra, hogy a klasszikus képzés alapjaira kezdhettem építeni tudásomat, így nem kérdés az, hogy a kalapjaink szigorúan kézi varrással készülnek, kézi technikákat alkalmazunk mindenhol, ahol lehetőség van még alkalmazni. Ám emellett nagy érdeklődéssel és soha nem szűnő kíváncsisággal fordulunk az új anyagok, modern technikák, meglepő megoldások felé. Így születik a varázslat, amit úgy nevezünk: Ozmonda Kalap!

Nem véletlenül lett szlogenné: csak egyéniségeknek! Couture kalapjaink nem az útkeresés időszakára valóak. Értő szem, kiforrott egyéniség az, mely viselni is tudja ezeket a darabokat!

Üdvözlettel: Ozmonda